Αυλίδος 20, Αμπελόκηποι, 11527 Αθήνα | 210 7777055 - 210 7782201 | info@polymenis.com

Foundation - Εισαγωγή στα Βρετανικά Πανεπιστήμια

Οι σπουδές στην Αγγλία παρουσιάζουν ορισμένα πλεονεκτήματα, τα οποία δεν είναι ίσως ευρύτερα γνωστά:

  • Η διδασκαλία γίνεται σε μικρά σχετικά ακροατήρια σπουδαστών.
  • O εργαστηριακός εξοπλισμός είναι υψηλού επιπέδου.
  • Το πανεπιστημιακό εκπαιδευτικό σύστημα Θεωρείται από τα καλύτερα στον κόσμο.

Σε τρία χρόνια ο σπουδαστής γίνεται κάτοχος τον πρώτου πτυχίου του (Bachelor's Degree), το οποίο του δίνει την δυνατότητα μετεγγραφής στο αντίστοιχο Ελληνικό A.E.I. χωρίς κατατακτήριες εξετάσεις.

Αν ο σπουδαστής ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Αγγλία σε 4 συνολικά έτη γίνεται κάτοχος και δεύτερου πανεπιστημιακού πτυχίου (Master's Degree), το οποίο στην Ελλάδα αποκτά μετά 6 τουλάχιστον έτη σπουδών.

Η εγγραφή στα Αγγλικά Πανεπιστήμια απαιτεί ειδική προετοιμασία (Foundation Courses). Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Pοrtsmοuth και του Νοrthumbria (Newcastle) προετοιμάζουμε μαθητές για τα Αγγλικά Πανεπιστήμια.

FOUΝDΑΤΙΟΝ COURSES accredited by the UNIVERSITIES OF ΡΟRΤSΜΟUΤΜ and NORTMUMBRIA (ΝΕWCASTLE)

Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται, φυσικά, στα Αγγλικά και ακλουθεί τους 4 άξονες που αναπτύχθηκαν παραπάνω για τα Ελληνικά

Πανεπιστήμια. Το πρόγραμμα σπουδών (syllabus) για την παραπάνω προετοιμασία έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth και του Northumbria (Newcastle) και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας υπό την αιγίδα των παραπάνω Πανεπιστημίων.

Όσοι από τους μαθητές μας υποστούν επιτυχώς τις παραπάνω εξετάσεις και επιλέξουν ένα από τα παραπάνω Πανεπιστήμια για την εγγραφή τους, απολαμβάνουν επιπλέον τις εξής διευκολύνσεις:

✓  Συνοδεύονται στην Αγγλία από ένα συνεργάτη του εκπαιδευτηρίου μας, ο οποίος διεκπεραιώνει όλες τις γραφειοκρατικές διατυπώσεις της εγγραφής τους στα Πανεπιστήμια και αναλαμβάνει να εξασφαλίσει την προσωρινή και την οριστική στέγαση των μαθητών μας.

✓  Στη διάρκεια των σπουδών τους στην Αγγλία οι μαθητές μας βρίσκονται σε φιλικό και οικείο περιβάλλον αφενός λόγω της στενής συνεργασίας μας με το προσωπικό των Πανεπιστημίων και αφετέρου λόγω των παλαιοτέρων μαθητών μας, οι οποίοι φοιτούν στο ίδια Πανεπιστήμια.

Αν σας ενδιαφέρει μια πληρέστερη ενημέρωση για το σύστημα του IB και τη δουλειά που γίνεται στα Φροντιστήρια Πολυμενη, μη διστάσετε

  • να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς ή
  • να επισκεφτείτε το φροντιστήριο και να συναντήσετε τους αρμόδιους καθηγητές. 

Τα Φροντιστήρια Πολυμένη είναι πιστοποιημένα κέντρα Foundation. Συνεργάζονται με βρετανικά πανεπιστήμια στα οποία εισάγονται οι υποψήφιοι.

 

Read 3221 times Last modified on Monday, 29 February 2016 21:36